Dine like royalty in our vaulted cellar restaurant

Hand-picked specialities in a history-rich ambience

At our hotel, every meal is fit for a king. You’ll fall in love with the cosy atmosphere of our historic vaulted cellar. From à la carte and gala banquets to a homey feast – tasty food is our number-one priority. Food that’s tailored to your preferences. Our kitchen offers an outstanding selection of seasonal and regional delicacies.

As the long-standing owners of the Burghotel, we’re always glad to help you coordinate menus for large and small gatherings alike. Conferences, weddings or family reunions – no matter what the event, it’s sure to be unforgettable.

Burgrestaurant
Wir bringen Ihren Gaumen in Verzückung!

In unserer feinen und landschaftsbezogenen Burgküche, bereiten wir stets jahreszeitlich abgestimmte Speisen, mit viel Liebe zu. Ob Sie à la carte essen, oder ein speziell nach Ihren Wünschen zusammengestelltes Menü für Ihre Bankettveranstaltung wünschen, die Familie  Pass und Team stehen Ihnen immer mit ganzer Erfahrung zur Seite.

Unser Küche in der mittelalterlichen Burg zu Oeding ist für Sie

von Montags bis Samstags von18.00 bis 21.30 Uhr geöffnet. Sonntags ab 14:00 geschlossen.

Montag                      18:00 bis 21:30 Uhr

Dienstag                    18:00 bis 21:30 Uhr

Mittwoch                   18:00 bis 21:30 Uhr

Donnerstag                18:00 bis 21:30 Uhr

Freitag                        18:00 bis 21:30 Uhr

Samstag                     18:00 bis 21:30 Uhr

Sonntag                      12:00 bis 14:00 Uhr

Um Reservierung wird gebeten.

Opening hours kitchen:

from Monday to Saturday 18:00 to 21:30. Sunday is closed from 14:00

Monday                   18:00 bis 21:30 Uhr

Tuesday                   18:00 bis 21:30 Uhr

Wednesday              18:00 bis 21:30 Uhr

Thursday                  18:00 bis 21:30 Uhr

Friday                       18:00 bis 21:30 Uhr

Saturday                   18:00 bis 21:30 Uhr

Sunday                    12:00 bis 14:00 Uhr

We kindly ask for reservation.